Üdvözöljük oldalunkon!


Cégünk 1991-ben alakult, és székhelyünk Pécsett található. Fő profilunk a porzsákok gyártása,forgalmazása.

Szakértelmünk és tapasztalatunk révén kiváló minőségű termékekkel szolgálunk. A porzsákok gyártása során olyan alapanyagokat használunk, amelyek garantálják a tartósságot és hatékonyságot. A gondosan kidolgozott gyártási folyamatunk pedig biztosítja a termékeink magas minőségét és megbízhatóságát.

Cégünk nemcsak ipari felhasználású porzsákokat gyárt, hanem számos háztartási porszívóhoz is kínál porzsákokat. Így minden ügyfelünknek lehetősége van megtalálni a számára legmegfelelőbb terméket.

A Syntecon termékcsaládunkat hosszú éveken át tartó szakmai tapasztalatunknak és folyamatos fejlesztési munkánknak köszönhetjük. Célunk az volt, hogy saját gyártású termékeinkkel és nemzetközi beszerzéseinkkel a legnagyobb választékot és legjobb árakat kínáljuk partnereinknek és vásárlóinknak.

Mindenekelőtt ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ezért folyamatosan törekszünk a termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésére, valamint a vevői igények figyelembevételére. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a kiváló ügyfélszolgálatot és a hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítását

Legyen a Partnerünk Ön is!

 

Porpáczy Ernő                                                                                                                                                                              Portech Hygiénia Kft.