Szállítással és számlázással kapcsolatos információk

Szerződött szállító partnerünk a GLS Hungary.


A környezettudatosság jegyében vevőink alapértelmezett módon digitális formában kapnak számlát. Amennyiben papír alapon is szeretne számlát kapni, szándékát kérjük előre jelezze!

Az utánvétes számla kiegyenlítését a futárnál lévő banki terminállal is fizetheti.

A webshopunkban kiválasztott termékeket a feltüntetett szállítási határidőn belül kézbesítjük, a termékek adatlapján taláható szállítási idők munkanapokra vonatkoznak. A szállítást befolyásoló tényezőkről minden esetben telefonon, SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a vásárlót.


Magyarország területén szállítási díjunk:

Nagyker vásárlás esetén: utánvétellel bruttó 2490 Ft, 20 kg súlyig, fölötte 3990 Ft. Előre utalásos, átutalásos fizetési mód esetén pedig 1690 Ft. 20 kg súlyig, fölötte 2990 Ft. Csomagolási díjat nem számolunk fel.

Kisker vásárlás esetén: utánvétellel bruttó 1990 Ft, előre utalás esetén 1290 Ft.


A mobiltelefonszám megadása fontos, melyen a futárszolgálat el tudja érni majd a csomag szállításakor. Mobiltelefonszámát egyéb célra nem használjuk fel, és kizárólag a megrendeléssel kapcsolatban hívjuk, amennyiben ez szükséges!

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

A hétvégi és munkaszüneti napokon leadott megrendeléseket 72 órán belül dolgozzuk fel!

Cégünk külföldre történő szállítást a magyar nyelvű webáruházán keresztül nem vállal!